fredag 15. februar 2013

Glimt fra ossHer er noen glimt fra det Trallalaske hjem *smil*. Spurven over fikk jeg til jul av mannen og er en av favorittene her om dagen. Har ikke klart å rydde bort grantreene fra Kähler siden jeg synes de passer så fint sammen, men de er vel egentlig ment som julepynt. 


Ovnen vi har på kjøkkenet er et ordentlig klenodium og varmer veldig godt. Tallerkenhylla er arvegods fra mine besteforeldrene, tallerkenene med motiv fra Iittala har jeg laget selv. 


Hobbyhjørnet mitt står i glassverandaen i 2. etasje, men blir dessverre ikke brukt så mye. Antakelig har det husets beste utsikt, men med to små i hus blir det ikke så mye tid til sånt om dagen. 


Huff, ganske skummelt å legge ut bilder på bloggen, hvem som helst kan jo se dette :) Jeg får begynne i det små og se om jeg tør å utvide litt etterhvert. 

2 kommentarer:

  1. Så fint dokke har det! Elsker treda og fuglen, og ja, dei passa veldig godt i lag, kan no gå som vinterpynt:-) Eg har framleis ein del stjerner:-) God helg!

    SvarSlett
  2. Skjønner at du synes det var skummelt å legge ut bilder. Selv er jeg ny i bloggverdenen, og kjenner på den samme følelsen. Til nå har jeg nøyd meg med detaljbilder, kanskje jeg blir tøffere etter hvert. Du inspirerer i alle fall veldig! :)

    SvarSlett